Follow by Email

petak, 7. srpnja 2017.

Makeover komode za M Glow ( Makeup Artist)

Ova komoda je bila u odličnom stanju, ali joj je vlasnica poželjela dati novi izgled. 
Drago mi je da je za ovaj pothvat odabrala mene jer sam uživala igrajući se nekim novim bojama i tehnikama. 😊
Postojala je mala doza straha da joj se nešto neće svidjeti jer mi je dala odriješene ruke, ali i taj strah je prevladan kada sam vidjela da je zaista zadovoljna. 
Kada sam nedavno kupila psihu ( post ovdje http://svijetkrozmojeoci.blogspot.hr/2017/06/psiha-moja-nova-prijateljica.html) dobila sam viziju kako bi izgledala odlično kada bi neki dijelovi izgledali kao zrcalo. S obzirom da ne znam kada ću imati vremena za njen makeover, tu sam viziju prenijela na ovu komodu ( i malo na kredenac koji sam radila paralelno s njom 😈😉).
Zaključak je da sprej s efektom zrcala ima najbolji rezultat na staklenim i metalnim površinama. Drvo ga upija pa se ne može dobiti potpuni efekt zrcala, ali ja sam zadovoljna kako je sve to ispalo. 
Nakon brušenja, komoda je dobila jedan premaz bijelom temeljnom bojom, pa nekoliko premaza bijelom lak bojom. Unutrašnjost vanjskog dijela ladica sam prešpricala sprejom pa sve to prebojala prozirnim lakom jer čestice spreja ostaju na prstima kada dotaknete taj dio. Ručkice su obojene najprije primerom za metal, pa bijelom lak bojom (nekoliko puta). Na vrata sam odlučila zalijepiti čipku jer mi je nedostajalo malo "romantike".😇 Čipka je obojana sprejom i  zalijepljena drvofiksom.
Gornja ploha je trebala biti sva u zrcalnom efektu, ali iskreno nije mi se svidjelo kako je to izgledalo. Zato sam odlučila uzeti komad iste čipke kao na vratima i utrljavati bijelu boju kroz nju. Nakon toga sam boju malo strugala i brusila finom spužvicom za brušenje metala. I kao takva mi se jako svidjela. S obzirom da će komoda služiti za šminkanje, na njoj će pretpostavljam stajati mnogo toga pa će biti osjetljivija na habanje. To sam spriječila tako što sam se poigrala s dvije boje pa se moguće ogrebotine skoro neće ni vidjeti. 😉
Plohu sam još dva puta obojila prozirnim lakom na bazi vode i makeover je bio gotov. 
Naravno da su Rea i Noel jedva čekali da sjednu u nju i bilo bi tu svega da ih na vrijeme nismo odveli u kuću kako bi utovarili komodu u kombi i odvezli ju Maji. 
Iskreno najdraži su mi upravo ti trenutci transporta jer se uvijek nešto zanimljivo događa. Ja sam uvijek na iglama da se to dostavi neoštećeno, onda me naravno zezaju da "klijenti" najprije pogledaju što sam napravila jer tko zna kako će izgledati kasnije...😣 Shvatili ste poantu....😅 Definitivno nikad ne bude dosadno.
Nakon što smo komodu uspješno stavili u Majin stan ( za to su zaslužni tata i suprug jer ju ja nikad ne bi mogla dići na kat), odahnula sam. 
Nakon toga smo se morali počastiti sladoledom jer je sve prošlo bez oštećenja. 😂 

U nastavku možete pogledati fotografije prije i poslije. 
Neizostavni kombi Vito. Što se on navozao stvari, nitko nije.😉😉😉


Još jedan uvid u prije / poslije :


Komoda u svom prostoru spremna da se prostor počne prilagođavati njoj.😁A tebi Majo želim mnogo makeovera na našim licima! 😍
I uživaj u svojoj komodici. 
Pozdrav do idućeg makeovera!
💋

Nema komentara:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...